SERVICE EN VEELGESTELDE VRAGEN

Bij RS Designs streven wij naar een fijne klantbeleving en service. Neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier of via info@rs-designs.be.

Ik heb een vraag


Komt u er niet uit of hebt u een suggestie ? neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier. RS Designs is helaas niet telefonisch bereikbaar.




Uw privacy


Wij bij RS Designs respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze verstrekt en in overeenstemming met de privacywetgeving. U kan ook ons privacy policy beleid raadplegen.




Algemene voorwaarden


Bekijk de Algemene voorwaarden RS Designs.




Ik heb een klacht


Heeft u een klacht over één van onze producten dan kunt u een e-mail sturen naar info@rs-designs.be of gebruik ons contactformulier. Vermeld u daarin a.u.b. uw persoonsgegevens, datum bestelling, uw bestelnummer en aard van uw klacht. Wij proberen binnen 1 werkdag uw klacht te verwerken. Uiteraard zullen we ons uiterste best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.





ALGEMEEN

VERZENDING & RETOUR

Wat zijn de verzendkosten ?


De verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming. Momenteel verzenden we alleen naar België en Nederland. Verzendkosten voor België zijn € 6.00 Verzendkosten voor Nederland zijn € 9.00 Ook is er een mogelijkheid om de producten op afspraak op te komen halen.




Wanneer ontvang ik mijn bestelling ?


We proberen uw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk naar u te verzenden. We hebben echter geen vaste verzendtijdgarantie, dit omdat elke bestelling speciaal voor u gemaakt wordt. Bij normale productie neemt het maken van uw bestelling meestal 1-2 werkdagen in beslag. Tijdens de feestdagen kan de prodcutietijd oplopen. Op het moment dat uw bestelling verzonden is ontvangt u via mail een verzendbevestiging.




Ik wil mijn bestelling annuleren


Het annuleren van een bestelling is volledig kosteloos. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom binnen 7 werkdagen na annulering aan u terugstorten.




Retourneren van een bestelling


Alle annuleringen en retourneringen dienen per email aan ons kenbaar gemaakt te worden. Retouren zonder bericht worden niet verwerkt. Vermeldt u hierbij a.u.b. uw naam, bestelnummer en de artikelen die u wenst te retourneren. Uw retour dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden aangemeld. Uitzonderingen hierbij zijn gepersonaliseerde producten & bestellingen afwijkend van normale productie. Het product kan alleen ongebruikt geretourneerd worden. Gebruik a.u.b. de originele verpakking en opvulling om schade te voorkomen. Eventuele schades door onzorgvuldige verzending worden niet vergoed. Verzend uw retour getraceerd, dus met track & trace, om problemen te voorkomen. We zullen de aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Indien u een artikel of gehele bestelling retourneert dient u altijd het retourformulier mee te sturen. Het betaalde bedrag zal binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retourzending aan u worden terugbetaald. Retouradres: RS Designs Hofstraat 66 3980 Tessenderlo België





BESTELLEN

Hoe kan ik betalen ?


RS Designs kent een aantal mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling: VOORUITBETALEN U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN: BE42 0636 5715 7554 t.n.v. RS Designs Let op: vergeet niet uw bestellingsnummer te vermelden bij de betaling ! MISTERCASH / BANCONTACT (BELGIË) Bancontact / Mister Cash is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee u via vertrouwde bankomgeving kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de website van Bancontant. CREDITCARD Betaal veilig en verzekerd met uw Mastercard, Visa, Maestro Creditcard. Kijk voor meer informatie op de website van uw eigen creditcard.




Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen


Helaas kunnen we niet voorkomen dat onze mails soms in de spambox belanden. Heeft u alsnog geen bevestigingsmail kunnen vinden, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@rs-designs.be U zou ons er enorm mee helpen, als u ons markeert als 'vetrouwd / veilig' in uw mailserver.




Gepersonaliseerde bestellingen


Indien u graag één van onze producten gepersonaliseerd wilt hebben ? Gelieve dan contact met ons op te nemen via het contactformulier. Hier zullen we dan samen bekijken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn.




Grote bestellingen / samenwerkingen


Wilt u graag grote afname bestellingen doen of graag met ons samenwerken ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.





AMBACHT. PRECISIE. PASSIE. RS DESIGNS.

facebook.gif